Başkan Zorluoğlu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı mesajı

29 Ağustos 2019 Perşembe 16:51
Başkan Zorluoğlu'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayunladığı mesajında "Aziz milletimizin, tüm fertleriyle omuz omuza verdiği onurlu mücadelenin eseri 30 Ağustos Zaferi’nin 97. yıl dönümünü, bir kez daha gururla ve coşkuyla kutluyoruz.

Mustafa Kemal Paşa komutasındaki şanlı ordumuzun, milletiyle birlikte imza attığı eşsiz kahramanlık örneklerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi, yedi düvelin birleşip işgal ettiği Anadolu’dan düşman izlerinin silinmesi yanında, istiklal ve istikbalinden hiçbir şekilde taviz vermeyecek bir milletin, üzerinde yaşadığı toprakları -inşallah ebediyete kadar- yurt edinmesiyle, daha anlamlı hale gelmiştir.

Geleceğin güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti’nin; kadirşinas milletimizin Çanakkale’de, Dumlupınar’da, hatta 15 Temmuz’da ülkemizin pek çok yerinde gösterdiği kararlı duruşun ve haklı mücadelenin eseri olduğunun bilincindeyiz. Tarih, bu milletin kahramanlıklarını, geleceğine ipotek koymak isteyenlere karşı dik duruşunu ve birbirinden anlamlı zaferlerini yazadursun, hainlikte ve işgal planlarında ısrarcı olanlara cevabımız nettir: “Bu millet, ilelebet payidar kalacaktır.”

Bu düşüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, kanıyla, canıyla, milletin onurunu çiğnetmeyen, bu milletin bugünlere ulaşmasına vesile olan tüm kahramanlarımızı minnet ve şükranla anıyor, şanlı ordumuzun ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.