BAŞKAN ZORLUOĞLU, GAZETECİ HARUN YAVRUOĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’un önemli gazetecilerinden karikatürist Harun Yavruoğlu’nun vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

14 Nisan 2020 Salı 13:23
BAŞKAN ZORLUOĞLU, GAZETECİ HARUN YAVRUOĞLU İÇİN TAZİYE MESAJI

Trabzon’un sevilen gazetecilerinden, TAKA Gazetesi Yayın Danışmanı Harun Yavruoğlu’nun vefatından büyük üzüntü duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’un çok önemli bir değeri olan gazeteci ve karikatürist Harun Yavruoğlu’nun aramızdan ayrılması nedeniyle derin üzüntü yaşıyorum. Yıllarını sanata, karikatüre ve gazeteciliğe adayan, yaptığı karikatürlerle herkesin beğenisini kazanan ve çok sayıda ödül alan Harun Yavruoğlu’nun vefatı; sanatseverleri, basın camiasını ve tüm Trabzon’u üzüntüye boğdu. Ilımlı yapısı, sevgi dolu yaklaşımı ve herkesle kurduğu iyi diyalogları ile insanların gönlünde yer eden Harun Yavruoğlu her zaman hayırla ve muhabbetle anılacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Harun Yavruoğlu’na Allah’tan rahmet; başta kederli ailesi olmak üzere, mensubu olduğu TAKA Gazetesi’ne, Trabzon basın camiasına ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.