Başkan Zorluoğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin Ödül Törenine Katıldı

28 Ekim 2021 Perşembe 09:14
Başkan Zorluoğlu Gazeteciler Cemiyeti’nin Ödül Törenine Katıldı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘2020 Başarılı Gazeteciler Yarışması’nın ödül törenine katıldı. Trabzon’un yerel basın anlamında çok güçlü bir şehir olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, ödüle layık görülen basın mensuplarını tebrik etti. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen ‘2020 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması Ödül Töreni, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Ödül törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu, MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli, ilçe belediye başkanları, Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, STK temsilcileri, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

JÜRİYİ VE ÖDÜL ALAN BASIN MENSUPLARINI TEBRİK EDİYORUM 
Törene katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Jüri Özel Ödülü alan Hasan Melek’e ödülünü takdim etmek üzere sahneye çıktı. Başarının ödüllendirildiği çok kıymetli bir etkinlikte olmaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Marifet, iltifat meselesi. Çok sağlam bir jüri ve çok başarılı gazeteci arkadaşlarımız ödüle layık görülmüşler. Ben öncelikle jüriyi tebrik ediyorum, sonra kendi denkleriyle kıyaslandıklarında bir tık daha yukarıda olduğu için 13 ayrı dalda ödüle layık görülen basın mensuplarımızı tebrik etmek istiyorum. Ve bu güzel organizasyonu gerçekleştiren Gazeteciler Cemiyetimizin değerli Başkanı Ersen Bey’in şahsında bütün yönetimini gönülden kutluyorum” dedi.  

YEREL BASININ GÜCÜYLE GURUR DUYUYORUZ 
Trabzon’un hem Gazeteciler Cemiyeti olarak hem yerel basının gücü itibarıyla çok önde olan şehirlerden birisi olduğunu da vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Bu yönüyle biz hepimiz yerel basının gücüyle gurur duyuyoruz. Ve bu gücün şehrimiz adına her zaman hizmet, gelişme, kalkınma anlamında da olumlu şekilde kullanıldığını da memnuniyetle müşahede ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

ESKİ BAŞKAN MELEK’E ÖDÜLÜNÜ TAKDİM ETTİ 
‘Jüri Özel Ödülü’nü takdim etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Önceki dönemlerde Trabzon’a belediye başkanı olarak da çok güzel hizmetler yapmış, şehirde herkesin beğenisini ve saygısını kazanmış, hala çok büyük saygı duyulan Hasan Melek büyüğümüze bu ödülü vermek benim için ayrıca bir gurur vesilesidir. Bu kadar yıl sonra hala Trabzon’da çok iyi işler yapmış bir belediye başkanı olarak hatırlanmak inşallah bize de nasip olur” şeklinde konuştu.  

MELEK: GÜZEL İLTİFATLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM
Trabzon eski Belediye Başkanı Hasan Melek ise “Trabzon Gazeteciler Cemiyeti beni hatırladığı için çok çok teşekkür ediyorum. Murat Zorluoğlu Başkanın bu güzel iltifatları için de teşekkür ediyorum. Bu şehir her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

Son Güncelleme: 28.10.2021 09:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.