Başkan Zorluoğlu Heyelan Bölgesinde

Yomra ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen heyelanda, Yomra-Özdil kara yolu ulaşıma kapandı.

09 Temmuz 2020 Perşembe 10:53
Başkan Zorluoğlu Heyelan Bölgesinde

Hemen heyelan bölgesine giderek incelemelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilçe sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.  

Kısa sürede heyelan bölgesine giden Büyükşehir Belediyesi, Karayolları, Yomra Belediyesi, AFAD, UMKE ve Jandarma ekipleri, Yomra-Özdil kara yolunu temizlemek ve ulaşıma açmak için yoğun çalışma gerçekleştiriyor.  
 
HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, heyelanın hemen ardından olay yerine giderek, bölgede incelemelerde bulundu. Yürütülen çalışmalara yönelik ilgililerden bilgi alan Başkan Zorluoğlu, vatandaşlarla da bir süre görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti. İlçe sakinlerine herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran Başkan Zorluoğlu, “Bir ihtiyacınız olduğu takdirde Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandı.  

SÜRMENE VE KÖPRÜBAŞI’NDA DA ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR
Öte yandan şiddetli yağış nedeniyle Sürmene ve Köprübaşı ilçelerinde de heyelan meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Murat Zorluoğlu’nun talimatı ile hemen heyelan bölgesine giderek yol temizleme çalışmalarına başladı.

Son Güncelleme: 09.07.2020 10:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.