Başkan Zorluoğlu ,ilk halk gününü gerçekleştirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,ilk halk gününü gerçekleştirdi.

09 Nisan 2019 Salı 10:46
Başkan Zorluoğlu ,ilk halk gününü gerçekleştirdi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri ve birimlerle ilgili bilgi alma toplantılarının yanı sıra, vatandaşlarla da bir araya gelme iradesi ortaya koyarak başkanlık makamında ilk halk günü toplantısını gerçekleştirdi.

Göreve başlamasını takiben yoğun mesaiyle çalışmalarını sürdüren Başkan Zorluoğlu’nu tebrik etmek ve çeşitli taleplerini bildirmek üzere belediyeye gelen vatandaşlar, toplu halde makama alınarak Başkan Zorluoğlu ile görüştürüldü.

Makamda kendisine yönelik iyi dilek ve başarı temennilerini ileten hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zorluoğlu, daha sonra tek tek dinlediği konuklarının görüş, şikâyet ve taleplerini hazırda bulunan görevlilere not aldırdı. Başkan Zorluoğlu, talepleri aldıktan sonra gerekli adımları atacağını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Büyükşehir Belediyesinde hayata geçecek yeni yönetim anlayışıyla; vatandaşların belediyedeki iş ve işlemlerini daha hızlı ve kolay çözmeleri yanında, sorun ve talepleriyle ilgili ulaşmak istedikleri birimlerle de daha kolay iletişime geçeceklerini, yerel seçimler öncesinde kamuoyuna açıklamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.