Başkan Zorluoğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bulduğu her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 2 Nolu Bostancı Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinledi.

06 Ekim 2020 Salı 13:13
Başkan Zorluoğlu Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Zorluoğlu’nun 2 Nolu Bostancı Mahallesi ziyaretinde Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve daire başkanları da hazır bulundu. Muhtar Hüseyin Kadı’dan bilgi alan Başkan Zorluoğlu, daha sonra mahalleyi gezerek sorunları yerinde inceledi. 

BİRİMLERİMİZE TALİMAT VERDİK
Mahallede bulunan eksiklerin not alındığını ve en kısa sürede gerekli müdahalelerin yapılacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “2 Nolu Bostancı Mahallemizde şu anda içme suyu ile ilgili hiçbir sorun kalmadı. Kanalizasyonla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Bazı yolların bakıma ihtiyacı var, onlar için de gerekli birimlerimize talimat verdik. Ayrıca mahallemizde tarihi iki köprü mevcut. Bu köprülerin Fen İşleri Dairemiz tarafından incelenerek uygun olması durumunda ışıklandırma çalışması yapılabilir” ifadelerini kullandı.

TALEPTE BULUNDULAR
Mahalle sakinleri ayrıca Değirmendere-Kalkınma kavşağında bulunan üst geçidin hasta ve engelli vatandaşlar için Kalkınma yoluna bağlanması konusunda Başkan Zorluoğlu’ndan talepte bulundular. Başkan Zorluoğlu ise konu ile hemen ilgileneceğini ve ilgili birimi oraya yönlendireceğini belirtti.

MUHTARDAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR 
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren 2 Nolu Bostancı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Kadı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza istediğimiz her zaman ulaşabiliyoruz. Başkanımızın mahallemizi ve bizleri ziyaretinden çok mutlu olduk. Sorunları bizzat kendisine aktarma fırsatı bulduk. Hemen ilgili birimlere talimat verdi. Başkanımızın çözüm odaklı çalışmalarının mahallelerimize ve Trabzon’a çok güzel hizmetler getireceğine gönülden inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 06.10.2020 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.