Başkan Zorluoğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmek ve sorunları yerinde incelemek adına mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Kalkınma ve Üniversite mahallelerini ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

13 Ekim 2020 Salı 10:36
Başkan Zorluoğlu Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Başkan Zorluoğlu’nun Kalkınma ve Üniversite mahallelerini ziyaretinde Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve daire başkanları hazır bulundu. Kalkınma Mahalle Başkanı Niyazi Koç, Üniversite Mahallesi Muhtarı Ahmet Varol ve Üniversite Mahalle Başkanı Süleyman Kurnaz’dan bilgi alan Başkan Zorluoğlu, ardından mahalleleri gezerek sorunları yerinde inceledi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 
Tespit edilen eksiklerin ilgili daire başkanları tarafından not alındığını ve en kısa sürede yapılacağını belirten Başkan Zorluoğlu, “Kalkınma ve Üniversite mahallemizde belediye ekiplerimizin çalışmaları devam ediyor. Bazı noktalarımızın bakıma ihtiyacı var. Eksikleri yerinde inceledik. Parklarımızda gerekli yenilemeler yapılacak. Gençlik Merkezimiz daha önceden atıl bir durumdaydı. Fen İşleri Dairemiz tarafından bakım ve onarımı yapıldı. Önümüzdeki günlerde sporcu kardeşlerimizi ziyaret ederek onlarla da sohbet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU ÇAY ISMARLADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mahallelerdeki temaslarının ardından beraberindeki heyete ve incelemeye katılanlara çay ısmarladı.

Son Güncelleme: 13.10.2020 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.