Başkan Zorluoğlu'ndan İl Emniyet Müdürü Alper'e taziye mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in babası Servet Alper’in vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

26 Mart 2020 Perşembe 15:06
Başkan Zorluoğlu'ndan İl Emniyet Müdürü Alper'e taziye mesajı

İl Emniyet Müdürü Metin Alper’in baba acısını yürekten hissettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Değerli dostum Metin Alper’in sevgili babası, emekli polis memuru Servet Alper’in Hakk’ın rahmetine kavuşması nedeniyle derin üzüntü içerisindeyim. Ülkemize uzun yıllar hizmet eden ve Emniyet teşkilatımıza önemli katkılarda bulunan merhum Servet Alper, her zaman hayırla yad edilecektir. Bu duygu ve düşüncelerle Rahmet-i Rahman’a kavuşan Servet Alper’e Allah’tan rahmet, Trabzon Emniyet Müdürümüz Metin Alper başta olmak üzere kederli Alper ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim. Mekanı cennet, ruhu şad olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.