Başkan Zorluoğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Zorluoğlu, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'nin İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diledi.

18 Mayıs 2020 Pazartesi 11:50
Başkan Zorluoğlu'ndan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Zorluoğlu mesajında, “On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerini yaşarken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne yeniden kavuşmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz. Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, duaların ve tövbelerin kabul olduğu bu gece; birlik ve beraberliğimizin pekişmesi, manevi huzurumuzun artması için de eşsiz bir fırsattır. Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.) bu mübarek gece ile ilgili olarak, ‘Kim inanarak ve sevabını Yüce Allah’tan umarak Kadir Gecesi’ni ihya ederse, onun geçmiş günahları bağışlanır’ buyurmuş ve ‘Allah’ım! Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affet’ şeklinde dua etmemizi tavsiye etmiştir. Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı bu gece, bütün günahlarımız için af dilememiz adına da en güzel vesiledir. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli Trabzonlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.05.2020 11:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.