Başkan Zorluoğlu resmen açıkladı! Maraş trafiğe kapanacak mı?

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu Kahramanmaraş Caddesi ile ilgili konuştu, radikal karar alınabileceğini belirtti

07 Nisan 2021 Çarşamba 12:37
Başkan Zorluoğlu resmen açıkladı! Maraş trafiğe kapanacak mı?

SONNOKTA SELAHATTİN ÖZCAN - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Kahramanmaraş Caddesi ve Uzunsokak’ta yapılacak düzenleme çalışmaları ile ilgili konuştu. Zorluoğlu: “Altyapı çalışmaları nedeniyle vatandaşımızdan eleştiri gelebilir ancak beraz daha sabır istiyoruz. Amacımız şehrin çehresini değiştirmek.”

TARTIŞACAĞIZ
“Ara sokaklar ile Kahramanmaraş Caddesi ve Uzunsokak yeni görüntüye kavuşacak. Ulaşım Master Planı çalışmaları da devam ediyor. Bu plan sonucunda STK’lar ve siyasi parti temsilcileri ile buluşup Kahramanmaraş Caddesi’nin durumunu tartışacağız. Kahramanmaraş Caddesi’ndeki trafik düzeninde radikal karar alınabilir.”

 Kahramanmaraş Caddesi’ndeki yoğun trafik tepki çekerken, caddenin araçlara kapatılıp kapatılmaması yönünde tartışmalar sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.