Başkan Zorluoğlu ,Trabzon'da ilk nikahını kıydı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, memleketinde başkanlık görevine seçildikten sonra ilk nikâhını Sürmene ilçesinde hayatlarını birleştiren Hilal ve Kemal çiftinin evlilik akitlerini imzalayarak kıydı.

22 Nisan 2019 Pazartesi 09:27
Başkan Zorluoğlu ,Trabzon'da ilk nikahını kıydı

Van’da büyükşehir belediye başkan vekili olarak görev yaptığı 18 ay boyunca pek çok nikâh kıyan Başkan Zorluoğlu, Trabzon’da seçimle göreve geldikten sonra ilk olarak AK Parti İl Başkan Yardımcısı Aziz Murtezaoğlu’nun oğlu Kemal ile Çakır ailesinin kızları Hilal’i şahitler ve davetliler önünde eş ilan ederken, ömür boyu mutluluk ve huzur dileklerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dört çocuk tavsiyesini de ekledi. 

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Ortahisar Belediye Başkanı Avukat Ahmet Metin Genç, MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan ve İşadamı İsmail Keleş’in şahitliğinde kıyılan nikâhın ardından genç çifte Sürmene Belediyesinin ve davetlilerin hediyeleri takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.