Başkan Zorluoğlu,Hanımeli çarşısını ziyaret etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ile birlikte Trabzon’un 18 ilçesindeki kadınlar tarafından hazırlanan ürünlerin yer aldığı “Hanımeli Çarşısı” etkinliğine katıldı.

13 Aralık 2019 Cuma 15:44
Başkan Zorluoğlu,Hanımeli çarşısını ziyaret etti

Kadınların üretime katılması ve ekonomiye katkı sağlaması amacıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, Başkan Zorluoğlu ve eşi stantları tek tek gezerek el emeği göz nuru ürünleri incelediler. Çok sayıda el emeğinin sergilendiği ve satışa sunulduğu ‘Hanımeli Çarşısı’nı ziyaret edenler, Başkan Zorluoğlu ve Hanımefendiye yoğun ilgi gösterdi.  

Etkinlikte kısa bir değerlendirme yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Birbirinden kıymetli el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği ve satışa sunulduğu bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz ve sayılarını artırmak istiyoruz. Kadınların hayatın her alanında yer almaları ve üretime katılmalarını çok önemsiyoruz ve bu konuda projeler geliştiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kadınlarımıza her alanda destek olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.