Başkan Zorluoğlu,Kentin ihtiyaçlarını hayata geçiyoruz

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kentin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımları sırası ile hayata geçirmeye devam ediyor.

03 Ocak 2020 Cuma 11:08
Başkan Zorluoğlu,Kentin ihtiyaçlarını hayata geçiyoruz

Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un en doğusundan en batısına kadar her alanda çalışmalarını sürdürüyor. Şu anda 16 noktada çalışma yürüten Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, bir yandan da küçük dokunuşlarla şehri güzelleştirip hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Kent merkezinde bulunan Tanjant çok katlı otoparkın yüzde 90’ı tamamlanırken, kadınlar halinin yıkım ve hafriyat çalışmaları hızla devam ediyor.

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Halkımıza kaliteli hizmet sunmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Faaliyetlerimizi ilk günden itibaren planlı ve programlı şekilde sürdürüyoruz. Her gün kentimizin çeşitli noktalarında çalışmalarımız devam ediyor. Trabzon’un doğusuna da batısına da en kaliteli hizmetleri sunmak için tüm gücümüzle çalışıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

YAPILAN İŞLER

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından ayrıca, Uğurlu Şehir Mezarlığı peyzaj düzenleme cami yapımı, 36 derslik ortaokul ve Öğretmenevi inşaatı, Akçaabat Orta Mahalle Konukevi restorasyonu, Yomra Kuran kursu inşaatı, Bahçecik Mahallesi Trabzon İmam Hatip Lisesi çevre düzenlemesi, Trabzon Surları 1. Etap aydınlatma işi, Ortahisar Mahallesi Çamoba otopark inşaatı, Trabzon ili Düzköy ilçesi Çal Mağarası bilet-ürün satış seyir terası, Uzun Sokak ve Kunduracılar Caddesi’nde Katenari Aydınlatma işleri, Çaykara ilçesi müze yolu peyzaj ve aydınlatma işi, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı geçici prefabrik ek hizmet binası yapım işi, Yomra itfaiye binası tadilatı, Altındere Vadisi Milli Parkı kır kahvesi, kır lokantası, idare ve ziyaretçi merkezi, peyzaj düzenleme işi, Esentepe Mahallesi Fatih Parkı ikmal inşaatı ve Meydan çevresi sokak sağlıklaştırma uygulama yapım işi (sözleşme aşamasında) devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.