Başkan Zorluoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

28 Ekim 2021 Perşembe 10:26
Başkan Zorluoğlu’ndan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Cumhuriyetin ilanının 98'inci yıl dönümünü milletçe büyük bir coşku ve heyecanla idrak ettiklerini belirten Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı; “Esarete ve dayatmalara rıza göstermeyen Türk milleti, istiklaline ve istikbaline kasteden işgalcilere karşı başlattığı Kurtuluş Savaşı’nı, tarihte benzeri görülmemiş bir kahramanlıkla zaferle taçlandırmıştır. Bu büyük zaferin ardından Türkiye Cumhuriyeti, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, bu milletin ortak eseri olarak kurulmuştur. Bugün ‘Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir’ ilkesi ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin 98’inci yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve kıvancını yaşıyoruz.”

İLELEBET PAYİDAR KILMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
“Aradan geçen 98 yıl boyunca, milletçe nice zorluklarla, nice badirelerle karşılaştık; çok büyük imtihanlardan geçtik. Ancak Rabbimize hamdolsun her zorluğu, her badireyi aşmasını bildik, her imtihandan başarıyla çıktık ve bugünlere ulaştık. Geldiğimiz noktada Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. İnşallah cumhuriyetimizi daha nice yıllara, çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız. Bizler, 98’inci yıl dönümüne erişen Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kurulmasına öncülük eden tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi, gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.”

Son Güncelleme: 28.10.2021 11:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.