Başkan Zorluoğlu’ndan Geçmiş Olsun Ziyareti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde bulunan 6 katlı binada önceki gün meydana gelen ve maddi hasara yol açan yangın sonrası incelemelerde bulundu. Başkan Zorluoğlu, apartman sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

21 Temmuz 2020 Salı 10:59
Başkan Zorluoğlu’ndan Geçmiş Olsun Ziyareti

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekiplerinin anında müdahalesi ile söndürülen yangının ardından inceleme başlatıldı.  Başkan Zorluoğlu’nun apartman sakinlerini ziyareti sırasında Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur, Genel Sekreter Yardımcısı Gürcan Başar ve İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal da hazır bulundu. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ 
Yangında herhangi bir yaralanma ya da can kaybının olmamasının sevincini yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Apartman sakinlerimize ve çevre halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız. Can kaybının yaşanmaması bizim için en büyük teselli. Sizlerin durumunu yakından görebilmek, bir nebze de olsa destek olabilmek için geldik. Arkadaşlarımız binada gerekli incelemeyi yapıyor. Sonucuna göre Sayın Valimizle de görüşüp ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 
 
TEŞEKKÜR ETTİLER 
Başkan Zorluoğlu’nun geçmiş olsun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren apartman sakinleri ise, “Allah sizden razı olsun. Buraya kadar geldiniz, sıkıntılarımızı dinlediniz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.