BAŞKANIMIZA DESTEKLERİMİZİ İFADE ETMEYE GELDİM

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'ı makamında ziyaret etti.

21 Eylül 2019 Cumartesi 11:09
BAŞKANIMIZA DESTEKLERİMİZİ İFADE ETMEYE GELDİM

Başkan Bıyık'a desteklerini sunmak için ziyaretine geldiğini ifade eden Aydın, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden Yomra'ya destek sözü aldığını müjdeledi. Yomra Belediyesinde düzenlediği basın toplantısında Başkan Bıyık'a teşekkür eden Aydın, "Ben Sayın Başkanımızı tanıdıktan sonra arkadaşlarıma, 'ter temiz bir yüzü var, çok samimi; güvenilir biri. Çok doğru bir seçim yaptık' dedim. Kendileri tüm parti tabanlarından oy alarak seçimi kazandılar. Kazandığı günden beri kullanmış olduğu dil ve üslubundan, seçimi kazandıktan sonra değişmediğinden ötürü kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Yomra'nın sorunları bulunan bir ilçe olduğunu kaydeden Aydın, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinden Yomra'ya destek sözü aldığını ifade etti. Aydın sözlerini şu sekilde sürdürdü: "Yomra Belediyesinin önemli eksikleri ve sorunları bulunuyor. Belediyenin araç parkı yetersiz. Gelirinin önemli kısmı borçlarına gidiyor. Yomra'mıza destek olmamız gerektiğini biliyoruz. Sayın Başkanımıza desteklerimizi ifade etmek için bugün Yomra'ya geldim. Önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavas'ı, sonra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettim. Istanbul'u ziyaretimde Imamoğlu'na, 'benim memleketim Yomra'da sıkıntılarla boğuşan bir belediyemiz var. Elinden gelen yardımı yapmanı bekliyorum' dedim. 'Hiç merak etmeyin, bundan sonrası bize aittir' dediler. Ankara Büyüksehir Belediye Başkanı da gerekeni yapacaklarını ifade ettiler."
İYİ Parti Genel Baskan Yardımcısı Aydın, sözlerini şu şekilde tamamladı: "Sayın Başkanımız 31 Mart'ta her kesimden oy alarak seçimi kazanmıştır. Ben hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun, insanlarımıza teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta Yomra kazanmıştır."
SAYIN BAKANIMIZ HEP YANIMIZDA OLDULAR
Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ise desteklerinden ötürü Aydın'a teşekkür etti. Bıyık, "Gerek seçim sürecinde, gerek seçim sonrasında Sayın Bakanımız hep yanımızda oldular. Kendilerine şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte ilçemize çok güzel hizmetler yapacağız" diye konuştu.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.