Başkentin gündeminde kabine yok

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, “Kabine değişikliği olacak veya olmayacak diyemem ama Ankara’da böyle bir gündem yok” açıklamasında bulundu.

26 Temmuz 2019 Cuma 09:33
Başkentin gündeminde kabine yok

BEKLENTİMİZ YÜKSEK

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu,  bünyesinde Trabzon Tv,Trabzon Radyo ve Karadenizde Sonnokta Gazetesini bulunduran  Bahadır grup Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Bahadır'ı ziyaret etti. Ayvazoğlu burada yaptığı açıklamada, “Fındık konusunda üreticinin faydasına bir rakam açıklanacak. Tarım Bakanımızla da görüştük, Temmuz sonu Ağustos başı gibi rakamın açıklanmasını bekliyoruz. Fındık üreticisi rahat osun, emeklerinin karşılıklarını alacakları bir rakam duyacaklar. Fiyat konusunda beklentimiz çok yüksek” dedi.

İL BAŞKANIMIZ DÜMENDE

Büyükşehir’deki atamalarla ilgili de konuşan Ayvazoğlu, “Murat Zorluoğlu’nun yaptığı değişikliklere saygı gösterilmeli ancak bunun yanında istişare mekanizmasının da asla atlanmaması gerekli. Biraz fazla köpürtüldü bu olay ancak şuanda il yönetimi ile Büyükşehir yönetimi arasında yolunda gitmeyen bir şey yok. Ayrıca bizim önceliğimiz il başkanımızın sağlıdır, çok şükür sağlık durumu da iyi ve geminin dümeninde.”

SIKINTI AŞILABİLİR

Başkent gündemi ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Ayvazoğlu, “Başkentte herkes kendi görevine yoğunlaşmış durumda. Şuan Ankara’da kabine değişikliğine dair bir gündem yok, ancak kabine değişikliği olacak veya olmayacak diye bir şey diyemem” dedi. Ayvazoğlu ekonomik sıkıntıların da kısa sürede aşılabileceğini vurguladı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.