Başkent’te Trabzon buluşması

Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve Trabzonlu bürokratlar katıldı.

30 Mayıs 2019 Perşembe 14:59
Başkent’te Trabzon buluşması

Başkent Ankara’da Trabzon buluşması yaşandı. Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora ve Ankara’daki Trabzonlu bürokratlar katıldı. EV sahibi olması münasebetiyle katılanlara teşekkür eden Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu, “Teşrifleriyle bizi onurlandıran Sayın vekilimiz ve bürokrat arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Bu fotoğraf birlik ve bütünlüğümüzün simgesi” dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora da Uraloğlu’na bu güzel organizasyonu yaptığı için teşekkür ederken, “Ankara’daki Trabzonlu bürokratlar ve dostlarımız ile bir araya gelip, hasbihal etme fırsatı bulduk ve şehrimizin ve ülkemizin geleceğini konuştuk. Katılan herkese de ayrıca teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.