Bekçilere Alkol ve madde bağımlılığı eğitimi

“Bağımlılıkla daha etkin şekilde mücadele etmek için Yeşilay derneği aracılığıyla Çarşı ve Mahalle Bekçilerine  üç gün boyunca Emniyet Müdürlüğü brifing salonunda bilgilendirme yapıldı.”

12 Şubat 2020 Çarşamba 13:23
Bekçilere Alkol ve madde bağımlılığı eğitimi

Yeşilay bünyesinde Alkol ve madde bağımlılığı ile mücadele amacıyla kurulan (YEDAM) Yeşilay Danışma Merkezinin işlevi ve kapsamı, bağımlılıkla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Yeşilay yetkililerince Emniyet Müdürlüğü Brifing Salonunda toplam 150 çarşı ve mahalle bekçilerine sunumlarla bilgilendirme yapıldı.

Program bitiminde Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper  Yeşilay Derneği yetkililerine yaptıkları bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederek, yeni kurulan YEDAM merkezinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.