Belediye Başkanı Çebi,Araklı'ya herkesi bekliyoruz

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,İstanbul'da düzenlenen Trabzon  tanıtım günlerinde Araklımızı tanıtıyoruz ve herkesi Araklı'ya bekliyoruz dedi.

21 Eylül 2018 Cuma 15:26
Belediye Başkanı Çebi,Araklı'ya herkesi bekliyoruz

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Trabzon Tv'ye yaptığı özel açıklamada bu sene dernekler Federasyonu’nun 10.sunu  düzenlediği Trabzon  tanıtım günlerine Araklılılar olarak katıldık ,buradaki hemşerilerimizle, işadamlarımızla , bürokratlaramızla buluşup sohbet ediyoruz .Araklımız Ortahisardan sonra Trabzon’un ikinci büyük ilçesi .Bu fuarda denizimi,ticari alanlarımızı ,el sanatlarımızı tanıtıyoruz, Turizm mevsiminde de buradaki insanlarımızı ve dünyadaki arkadaşlarımızı Araklı’ya davet ediyoruz .Araklı’da güzel turizim bölgelerimiz var deniziyle, yaylasıyla ,şelaleleri ile turizm alanlarıyla beraber çok güzel yerlerimiz var Ben buradan Türkiye’de ve dünyadaki bütün kardeşlerimi  Araklı’mıza davet ediyorum dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.