Belediye Başkanı Koçhan’dan, vatandaşlara maskeli hediye paketi

Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, kapı kapı dolaşarak hazırladığı hediye paketinde vatandaşlara maske, kolonya ve kahve verdi.

07 Mayıs 2020 Perşembe 16:01
Belediye Başkanı Koçhan’dan, vatandaşlara maskeli hediye paketi

Vatandaşlara 40 bin maske, 7 bin kahve ve 7 bin kolonya vereceklerini ifade eden Başkan Koçhan, “Her yıl yaptığımız ramazan etkinliklerimizi bu yıl yapamadık. Ama vatandaşlarımızı unutmadık. Hazırladığımız hediye paketinde; maske, kahve ve kolonyayı sizlere hediye ediyoruz. Maçka’da çalmadık kapı kalmayacak. Bizim ne imkanımız varsa vatandaşındır” dediTrabzon’un Maçka İlçe Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Maçka’da tüm evlerin kapısını çalarak vatandaşlara maske, kolonya ve kahve dağıtıyor. TÜM İMKANLARIMIZ SİZLERİNDİR

Başkan Koçhan, “Dünya’da Covid-19 salgını ile mücadele Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizde devam etmektedir. Ülke olarak verdiğimiz mücadele ve ‘Biz Bize Yeteriz’ kampanyası ile Covid-19 salgını ile mücadele de dünyaya örnek oluyoruz. Bizlerde Maçka Belediyesi olarak tüm imkanlarımız ile mücadele etmekteyiz. Bizler her yıl Ramazan programları kapsamında iftar çadırlarında buluşarak hasret gideriyorduk. Maalesef sizlerle bu ramazan iftar çadırlarımızda buluşamadık. Ama sizi asla unutmadık. Bilin ki bizin ne imkanımız varsa siz kıymetli hemşerilerimindir. Ben ramazanınızı tebrik ediyorum. Yüce rabbim hepimizi çifte bayram yapacak şekilde Ramazan bayramına ulaştırmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile de Maçka Belediyesi olarak küçük hediye paketimizde maske, kahve ve kolonyayı görevli arkadaşlarımız ile kapı kapı gezerek sizlere ulaştıracağız. Özellikle belirtmek isterim ki Maçka Belediyesi olarak bu ramazan kapısı çalınmadık hiçbir ev bırakmayacağımızın bilinmesini isterim. Kapınızı ekiplerimiz çaldığında her türlü talebinizi, isteğinizi görevli arkadaşlarımıza aktarmanızı rica ediyorum. Bilin ki Maçka Belediyesi olarak ne imkanımız varsa hepsi sizlerindir” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.