Belediye başkanı telefon numarasını paylaşınca olanlar oldu!

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Berat Kandili dolayısıyla sosyal medyadan yayınladığı mesaj sonrası telefonu susmadı.

07 Nisan 2020 Salı 15:00
Belediye başkanı telefon numarasını paylaşınca olanlar oldu!

Mesajın sonunda şahsi cep telefonu numarasını paylaşan Başkan Gürsoy'a hem Trabzon hem de Trabzon dışındaki hemşerilerinden hem mesaj hem de arama geldi. Telefonu susmak bilmeyen Başkan Gürsoy, "Öncelikle her bir vatandaşımızın Berat Kandilini kutluyorum. Hem sosyal medya hem de sms sistemimiz üzerinden bir tebrik yayınladık. Tebrik mesajınızda şahsi cep telefonu numaramı verdim çünkü bu süreçte zorda olan veya ihtiyacı olan vatandaşlarımız oluyor, onlar bize daha rahat bir şekilde ulaşsın istedik. Biz ulaşabildiğimiz vatandaşlarımıza ulaşıyor ve hem ihtiyaçlarına cevap veriyoruz hem de devlet olarak yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında evde kalmamız gerektiği şu günlerde bir çok vatandaşımız da özellikle şehir dışında yaşayan hemşerilerimiz numaramı görünce hemen telefona sarıldı, bizleri aradı. Kandilimizi kutladılar hem de numaramı paylaşmamdan dolayı tebrik ettiler. Telefonum susmuyor fakat bundan çok mutlu oldum, bir aramadayken üst üste 2 3 arama geliyor şaşkınım fakat elimden geldiğince her birine dönmeye çalışıyorum. Bu vesileyle her bir hemşerime evde kal çağrımızı tekrardan belirtiyorum" dedi. Başkan Gürsoy'un sosyal medya hesaplarında yayınladığı ve sms olarak yaklaşık 14 bin kişiye gönderdiği mesajda ise şu ifadeler yer aldı: "Kıymetli hemşerilerimiz, af ve mağfiret müjdecisi olan  Berat Kandilinizi en içten dileklerimle kutluyorum. Coronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ibadetlerimizi evde yapmaya özen gösteriyoruz, Rabbim yapmış olduğumuz dualarımızı ve ibadetlerimizi kabul eylesin. 
#EvdeKal çağrılarımıza riayet eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sevdikleriniz için biraz daha sabır göstermenizi rica ediyoruz. Her ne zaman ve ne için  ihtiyaç duyarsanız yanınızda olabilmek için şahsi cep telefonum 24 saat açıktır.
Telefon Numaram 0532 287 34 58"

Son Güncelleme: 12.04.2020 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.