Belediye personelinden takdirlik davranış

“Başkan Gürsoy personeliyle gurur duydu ve ödüllendirdi”

26 Temmuz 2019 Cuma 16:09
Belediye personelinden takdirlik davranış

Arsin Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli olan Aziz Gürsoy, temizlik yaptığı yerde 2200 TL buldu. Gürsoy bulduğu parayı belediyeye getirdi ve belediyeden yapılan anons sonucunda parasını kaybeden vatandaş belediyeye geldi. Maaşını yeni çektiğini ve düşürdüğünü ifade eden kadın vatandaş temizlik personeli Gürsoy’a teşekkür ve dua etti. Durumdan haberdar olan Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy da personelini 3 günlük yevmiyeyle ödüllendirdi ve davranışından dolayı teşekkür etti.

Konuyla alakalı konuşan Başkan Gürsoy, “Aziz kardeşime bu dürüst davranışından dolayı minnettarız. Her bir vatandaşımızın aynı duyarlılıkla davranması gerekiyor. Paranın miktarı önemli değil ama gördüğümüz gibi ihtiyaç sahibi bir ablamızdı. Çektiği maaşını düşürmüştü ve Allah’a şükürler olsun bulundu ve buna da personelimiz vesile oldu. Aziz kardeşime tekrardan teşekkür ediyorum, kendisini imkanlarımız dahilinde ödüllendirdik. Çalışmasından memnunduk fakat bu davranışıyla memnuniyetimizi arttırdı, Allah ondan razı olsun ve bu davranışı da örnek olsun” dedi. Temizlik Personeli Gürsoy ise “Parayı bulur bulmaz belediyeye getirdim, Rabbim boğazımızdan haram para geçirmesin. Helal para için çalışıyoruz ve ter döküyoruz. Ben veya bir başkası fark etmez ama olması gereken buydu. Sait başkanımıza da hem bize karşı olan tutumundan hem de ödüllendirmesinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.