Bileti kesildi dava yolda!

Hakkında idari işlem başlatılan Nalcıoğlu rektör yardımcılığı görevinden alındı. Belediye Başkanı Bıyık “Maddi ve manevi de dava açacağım.” dedi

29 Ocak 2020 Çarşamba 09:45
Bileti kesildi dava yolda!

GÖREVDEN ALINDI

Fenerbahçe taraftarı olarak kendi sosyal medya hesabından, TFF’yi eleştiren Trabzon’un Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a yönelik hakaretlerle dolu paylaşımda bulunan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Uğur Nalcıoğlu hakkında üniversite yönetimi tarafından idari işlem başlatılarak rektör yardımcılığı görevinden alındı.

BAŞKAN BIYIK KONUŞTU 

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık konu ile ilgili üniversite rektörünün kendisini aradığını belirterek “Nalcıoğlu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduk. Rektör bey beni arayıp üzüntüsünü dile getirdi. Gerekli işlemleri yapacağını belirtti. Bu konunun takipçisi olacağız. Ceza davası başladıktan sonra maddi ve manevi de dava açacağım.”

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.