Bir Okulun Atıl Alanı Daha Hobi Bahçesi Oldu…

Akçaabat Ziraat Odasının 2018 Yılında başlattığı ‘Toprak ve Tarım Sevgisi’ projesi ile öğrencileri tarımla ve çiftçilerle buluşturuyor.

26 Şubat 2020 Çarşamba 09:56
Bir Okulun Atıl Alanı Daha Hobi Bahçesi Oldu…

Proje kapsamında bir çok okulda eğitim gören öğrencileri Sera, Solucan Tesisi, Kivi Bahçesine getiren Akçaabat Ziraat Odası Başkanlığı aynı zamanda okul bahçelerinde bulunan atıl alanları ziraat mühendislerinin projelendirmesi ile hobi bahçesine dönüştürüyor.

Prof. Dr. İhsan KOZ İlkokulu Bahçesine Marul Dikildi.

Trabzon Ortahisar İlçesi Beşirli Mahallesinde Eğitim veren Prof. Dr. İhsan KOZ İlkokulu bahçesi minik ellleri toprak ve tarımla buluşturmak için marul bahçesi yapıldı.

Okul bahçesine Akçaabat Ziraat Odası Ziraat Mühendisleri tarafından projelendirilerek Okul Müdürü , Öğretmenler ve öğrenciler Ziraat Mühendisleri eşliğinde marul dikimi yaptı.

Geleceğimiz Olan Çocukları Toprak ve Tarımla Buluşturmaya Devam Edeceğiz..

Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Hikmet Eyüpoğlu ‘Geleceğimiz olan çocuklarımızı toprak ve tarım ile buluşturmaya devam ediyoruz. Çocuğun toprağı ve tarımı sevmesi onu tanımasına bağlıdır. Oluşturulan hobi bahçelerinde çocuklar kendi eli marul dikiyor, ıslatıyor, gözetliyor ve hasadını da kendisi yapıyor. Emek veriyor ve karşılığını bizzat kendisi alıyor. Üretim sürecinin tamamında yer alan çocuk için ürün ve emek çok kıymetli oluyor.

Bu yüzden talep edecek tüm okullarımıza elimizdeki teknik ekibimiz ile destek vermeye devam edeceğiz. İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 27.02.2020 10:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.