Bir varmış bir yokmuş

Bu ne yaman çelişki.. Farabi’de hasta.. Numune ve Fatih Devlet’te sağlam..

09 Ağustos 2018 Perşembe 08:45
Bir varmış bir yokmuş

Sağlık Turizmi Derneği Başkanı’na sağlık ikilemi. KTÜ Farabi Hastanesi’nde yaptırdığı tahlilde hasta gözüken Yılmaz, Numune ve Fatih Devlet Hastanelerinde sağlam çıktı .

HASTA MI DEĞİL Mİ?

Doğu Karadeniz Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Mustafa Yılmaz romatizma hastalığı nedeniyle kullanması gereken ilaçları almak için gereken rapor için KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne başvurdu. Son iki rapor sonucunda HCV (Hepatit C) tahlilleri pozitif çıktı. İlaçlarına hemen kavuşamayan Yılmaz, bu sürede Numune ve Fatih Devlet Hastanelerinde de aynı tahlilleri yaptırdı. Farabi’de pozitif çıkan değerler diğer iki hastanede de negatif çıktı.

BÖYLE SAĞLIK OLMAZ

Farabi’de tekrar yaptırdığı tahlil sonucu pozitif çıkınca Yılmaz isyan etti. Trabzon’da sağlık skandalı yaşandığını belirten Yılmaz, “Yatalak hasta olsam ne olacaktı. Başhekimi arıyorum. Cihazlarınızı kontrolden geçirin diyorum. Bana dilekçe yaz şikâyet et diyor. Buradan Sağlık Bakanlığı yetkililerine ve bölge siyasilerine sesleniyorum: Trabzon bir sağlık turizmi şehri olacaktır ama bu türlü olay ve yaklaşımlar bunun önünde en önemli engeldir” şeklinde konuştu.

Sonnokta Gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.