Biz hazırız ya siz?

Trabzon’un Fethinin 558. Yıldönümü münasebetiyle İstanbul Yeni Kapı Etkinlik alanında 03-06 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günleri için Akçaabat Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

02 Ekim 2019 Çarşamba 09:14
Biz hazırız ya siz?

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde yürütülen hazırlıklar eksiksiz bir şekilde tamamlanarak İstanbul Yeni Kapı Etkinlik alanında düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günlerine tüm hemşerilerimiz ve Trabzon Sevdalıları davet edildi.
Akçaabat Belediyesi, katıldığı her etkinlikte kurduğu stantla, yöresel lezzetleriyle,Karadeniz’in şahlanışı olan horonla ve samimiyetiyle tüm ziyaretçilerin ilgi odağı olmuştur.Bu yıl da Tanıtım Günlerine katılacaklarını ve alana damga vuracak, dillerden düşmeyecek bir stant hazırladıklarını vurgulayan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, bu organizasyona dolu dolu hazırlandıklarını belirtti.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim organizasyonla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirerek “İstanbul’da düzenlenecek olan Trabzon Tanıtım Günleri’ne Akçaabat Belediyesi olarak 11. Kez katılıyoruz. Biz yaptığımız tüm işlerin ön hazırlığını titizlikle
yaparız. Ekiplerimiz çalışmalarını profesyonelce yapıyor. Trabzon Tanıtım Günleri için de tüm hazırlıklarımızı titizlikle tamamladık. Biz, belediye olarak tanıtım günlerini çok önemsiyoruz. İl dışındaki hemşerilerimiz, Trabzon sevdalıları, memleket hasreti çekenler ve
Trabzon’u tanımak isteyenlerin yanı başına memleketimizi taşıyoruz. Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde hazırlamış olduğumuz standımız, yılların tecrübesi ile göz doldurucu bir şekilde tasarlandı. Şimdiden herkesi, standımıza ziyaret etmeleri için davet ediyoruz. 03-06 Ekim 2019 tarihlerinde başlayacak olan İstanbul-Trabzon Tanıtım Günleri’ne biz hazırız; misafirlerimizi bekliyoruz.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.