Bize millet kapı açtı onlar ise kapattı

Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül de AK Parti İl Başkanı Revi’nin Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık için yaptığı, “Kapı kapalı” açıklamasına tepki gösterdi.

21 Mayıs 2019 Salı 09:42
Bize millet kapı açtı onlar ise kapattı

EGO TATMİN EDİYORLAR

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’nin Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık ile ilgili, “Şu anda kendileri için kapı kapalı” açıklamalarına cevap verdi. Akgül, “Aç tavuk kendisini buğday ambarında sanır. Mustafa Bıyık partisinden memnun ve kapı falan çaldığı yok. Egolarını tatmin etmek için bu tarz açıklamalarda bulunmasınlar” dedi.

KENDİ YERİNİ KORUSUN

İlçe Başkanı Zekeriya Akgül ayrıca, “Gerçekleştirilen seçinde hemşerilerimiz Yomra’da İYİ Parti’ye kapı açtı, onlara ise kapıyı kapattı. Mustafa Bıyık, Yomra’da çalıp çırpmadan belediye başkanlığı nasıl yapılır bunu gösterecek. AK Parti İl Başkanı kendi yerini korusun” diye konuştu. Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ın İYİ Parti’den AK Parti’ye geçeceği iddia edilmişti.

sonnokta gazetesi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.