Bizler tek bir aileyiz

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılarak Ortahisar ilçesindeki çalışmaları hakkında partililerini bilgilendirdi. Ülke gündemine ilişkin olarak da değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, çok önemli bir seçim sathı mahalline girildiğini ifade ederken, “Bizler Sayın Cumhurbaşkanımızın etrafında tek bir aileyiz” dedi.

07 Mart 2018 Çarşamba 12:08
Bizler tek bir aileyiz

TARİHİN ÇOK ÖNEMLİ BİR KESİTİNDEN GEÇİYORUZ

Toplantının açılışında ülke gündemine ilişkin olarak değerlendirmelerde bulunan Gümrükçüoğlu, “Tarihin çok önemli bir kesintinden geçmekte olduğumuzu hepimiz biliyoruz. Çok önemli bir seçim sathı mahalline giriyoruz. Tarihe atacağımız imza gelecek nesillerimizin bize nasıl bırakılmışsa böylesine bir vatan sahibi olmalarını temin edecek. Tarihe atılacak imzada kaçınılmaz gerçek şu: Ya muvaffak olacağız, ya da gelecek kuşaklarımız zor bir coğrafya bırakacak olursak onunda mesuliyetini taşımış olacağız. İşte bu nedenlerle bizler hep birlikte çok çalışacağız. Üzerimizde büyük bir sorumluluk var. İnşallah sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getireceğiz. Devletimizin ve milletimizin muvaffak olmasını en güzel şekilde temin edeceğiz” dedi.

BİZLER TEK BİR AİLEYİZ

Değerlendirmelerinde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin güçlenerek yoluna devam etmesi için seçim sürecinin önemine özellikle dikkat çeken Gümrükçüoğlu, “Ülkemizin nereden nereye geldiğini, bu yükseliş sürecinde hangi badirelerin yaşandığını, şer odaklarının içimizdeki hainler ile birlikte ülkemizin önüne set çekebilmek için neler yaptığını yıllar boyunca hep gördük ve yaşadık. Allah’ın (c.c.) izni ile her seferinde devletimiz ve milletimiz kazandı. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece kazanan yine biz olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu ‘tek devlet, tek vatan, tek millet, tek bayrak’ ilkesinin bu topraklarda güçlenerek devam etmesi için bu seçim süreci çok büyük önem arz ediyor. Burada bizlere çok büyük görevler düşüyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız, bakanlarımız, Sayın İçişleri Bakanımız, tüm milletvekillerimiz, ilimizin kıymetli milletvekilleri, il başkanımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yönetim kurullarımız, mahalle teşkilatlarındaki yöneticilerimiz, teşkilatlarımızda görev almış eskimeyen yöneticilerimiz, belediyelerimiz, biz hepimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip

Erdoğan’ın etrafında tek bir aileyiz. Ülkemizin, devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, tüm mazlum milletlerin geleceği, İslam aleminin geleceği için bizlere düşen, vazifelerimizi en iyi şekilde yerine getirmektir. Bu seçim sürecinde de vazifelerimizi harfiyen yerine getireceğiz. Devletimizin ve milletimizin yoluna emin adımlarla devam etmesini hep birlikte temin edeceğiz.” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerinin ardından Büyükşehir Belediyesinin Ortahisar ilçesindeki çalışmaları hakkında teşkilat mensuplarına ayrıntılı olarak sunumda bulundu ve partililerinin sorularını yanıtladı. AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise değerlendirmesinde, “Büyükşehir Belediyemizin Ortahisar ilçemizde çok önemli yatırımları var. Başkanımız bizleri bunlar hakkında bilgilendirdiler. Bizlerde saha da hep birlikte bunlar ile yol alacağız. Tüm bu çalışmalarımızı halkımıza en ince ayrıntısına kadar anlatacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.