Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi PYK toplantısı yapıldı

30 Mart 2022 Çarşamba 10:01
Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi PYK toplantısı yapıldı

 Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında imzalanan ve mesleki eğitim ile reel sektörü birbirine entegre edecek Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın da (TTSO) yönetiminde yer aldığı Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Protokol Yürütme Kurulu (PYK) Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya PYK Başkanı ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, PYK üyeleri TTSO Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, TTSO Meclis Üyesi Aydın Özkurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki ve Teknik Eğitim Şube Müdürü Akın Baydere, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Lütfüye Kul ile diğer ilgililer katıldı. Toplantıda okulda yürütülen projelerle ilgili son durum değerlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.