Boz Bölge Başkanı Güner İl Başkanı Yeşilay’da Bayrak Değişimi

05 Mayıs 2021 Çarşamba 16:00
Boz Bölge Başkanı Güner İl Başkanı Yeşilay’da Bayrak Değişimi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesinde Bayrak Değişimi yaşandı. Şube Başkanı Köksal Boz, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Merkezi’nin tensipleri ile Yeşilay Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı’na getirildi. Trabzon Şube Başkanlığına da Av. Işıl Demir Güner atandı. 2015 yılından itibaren 6 yıldır Trabzon Şube Başkanlığı görevini sürdüren Boz, “Genel Merkezimizin takdiri ile 30 Nisan tarihi itibari ile Yeşilay’ımızın Doğu Karadeniz Bölge Başkanlığı görevini yürüteceğim.  Trabzon, Rize, Giresun, Ordu ve Gümüşhane illerinde bağımlılıkla mücadele çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Sekiz yıl önce temsilci olarak başladığımız, akabinde kurucu şube başkanı olduğum Yeşilay’ımızda iki dönem de şube başkanı olarak görev yaptım. Yaklaşık 5 aydır da hem şube başkanlığı hem de bölge başkanlığı görevini yerine getirdim. Bağımlılıkla mücadelede dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan Yeşilay’ımızın Trabzon Şube Başkanlığını 30 Nisan tarihi ile Işıl Demir Güner kardeşime devrettim. Bu dönemde her zaman yanımızda olan genel merkezimize, yönetim kurulunda görev yaptığım üye arkadaşlarımıza, üyelerimize ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca görevde bulunduğumuz sürede kentimizde görev yapan valilerimiz, belediye başkanlarımıza, sağlık müdürlerimize, milli eğitim müdürlerimize, emniyet müdürlerimize, kamu kurumlarına, formatör öğretmenlerimiz ve tüm paydaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bağımlılıkla mücadelede birlikte güzel projeler yaptık. Bağımlılıkla mücadele ülkemizin geleceğidir. Yeşilay ailesi olarak büyümeye devam edeceğiz inşallah” dedi.

Şube Başkanı olarak atanan Işıl Demir Güner, Yeşilay için çok çalışma yapacağını kaydederek, “Köksal Başkanımız ve yönetim kurulunun bugüne kadar canı gönülden, istek ve inançla yürüdükleri yolda, onlara yol arkadaşı olabilmek bizim için onur vericidir. Yeşilay’ımızın bayrağını çok yükseklere taşıdınız. Sizlere teşekkür ediyorum. Biz de elimizden gelen gayreti göstermek için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Işıl Demir Güner başkanlığındaki yönetim kurulu, Hayri Öztürk, Fatma Zehra Aydın, Dr. Erdem Şen, Fevzi Baytar, Nevzat Kamiloğlu, Kadir Sert, Zeynep Nur Bankoğlu, Ayşe Bostanoğlu, Adem Aktaş, Canan Bülbül, Çağlayan Odabaşı, Hacı Hakkı Kahraman, İrfan Atasoy, Muammer Tosun ve Bahattin Baştürk’ten oluştu. Genel Merkez Delegeleri ise Köksal Boz, Işıl Demir Güner ve Canan Bülbül olarak belirlendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.