Boztepe'de geri dönülmeli

Boztepe’deki yıkımı incelemek için şehre gelecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’dan Trabzonlunun ve STK’ların ortak isteği bu yıkıma engel olması

31 Temmuz 2019 Çarşamba 09:59
Boztepe'de geri dönülmeli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’ın Kanuni Bulvarı’nın Boztepe geçişinin talan edilmesiyle ilgili kentte oluşan rahatsızlık üzerine yarın Trabzon’a gelecek. 

SİLUETE 6 ŞERİTLİ YOL!

Kentin ilgili kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının ortak aklı önemsenmeden masa başında çizilen projelerle kentin tarihî simgesi Boztepe’nin göbeğinden 6 şeritli viyadüğün geçirilmesi vicdanları yaraladı. Kentin ortak aklı “projenin değişip Boztepe’nin eski hâline döndürülmesini” isterken AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun “Proje şu saatten sonra değiştirilmez.” açıklaması beklentileri boşa çıkardı.

İKİ BAKANA ÇAĞRI

Hatırlanacağı üzere Karayolları’nın daha önce yol yapma girişiminde bulunarak Sera Gölü’nü yıkıp betonlamaya başlaması ve Kaşüstü’nün viyadükle geçilmesi düşüncesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun müdahalesiyle karşılaşmış ve atılacak yanlış adımlar son anda önlenmişti. Kamuoyu, başta Bakan Soylu ve şehre gelecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan’dan Boztepe konusunda da geri adım atılmasını bekliyor.

sonnokta gazetesi

Son Güncelleme: 31.07.2019 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.