Bu parayı esnaf nasıl ödesin?

Çavga: “Allah rızası için bir yönetici, bir yetkili çıkıp altı aydır kapalı olan esnafın ödemelerini nasıl yapacağını açıklasın.”

30 Mart 2021 Salı 12:59
Bu parayı esnaf nasıl ödesin?

SONNOKTA MERVE ALTUNCU - Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acentaları Derneği Başkanı Murat Çavga, yapılandırılan Sosyal Güvenlik alacaklarının ilk taksit ve peşin ödemeleri ile ilgili son tarihin 31 Mart olması nedeniyle açıklama yaptı.

Çavga şunları söyledi: “Aylarca kapalı kalan esnafa düzenli bir biçimde BAĞ-KUR primlerini tahakkuk ettiriyoruz, kapalı esnaftan yapılandırılan borcunun taksitini ödemesini istiyoruz.”

BELKİ BİR YÖNTEM VARDIR
“Kapalı esnafın boş beyannamelerden damga vergilerini tahakkuk ettiriyoruz, kapalı esnafın ödeyemediği kirasının vergisini tahakkuk ettiriyoruz. Allah rızası için bir uzman, bir yönetici, bir yetkili çıkıp altı ay boyunca kapalı kalan bir esnafın bu parayı nasıl ödeyeceğine yönelik bir açıklama yapsın. Belki bizim aklımızın kesmediği, kafamızın çalışmadığı öngöremediğimiz bir yöntem vardır.”

SAĞDUYU İSTİYORUZ
“Kırmızı harita uygulaması ile prestij kaybına uğrayan bölgemiz ve kapalı olmasına rağmen ödemelerde bir ayrıcalık tanınmayan bölge esnafımız ezdirilmesin. Sağduyu istiyoruz.”

Son Güncelleme: 01.04.2021 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.