Bu Ramazan'da da tatlılar Şişmanoğlu'ndan

Şişmanoğlu Tatlıcılık sahibi Halil İbrahim Şişmaoğlu: “Bu Ramazan ayında da kalitemizi göstereceğiz.”

12 Nisan 2021 Pazartesi 12:16
Bu Ramazan'da da tatlılar Şişmanoğlu'ndan

Trabzon’un Ortahisar İlçesi İskenderpaşa Camisi’nin arkasında 25 yıllık tecrübesi ile hizmet veren Şişmanoğlu Tatlıcılık sahibi Halil İbrahim Şişmanoğlu, gazetemize açıklamalarda bulundu.

Şişmanoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Hijyenik ve temiz bir imalathane ve satış yerimiz var. Güler yüzlü ve usta personelimiz ile hizmet veriyoruz. Bütün tatlı çeşitlerimiz tecrübeli ustalarımızın gayreti ile yapılmakta. Ürünlerimiz içerisinde ağırlıklı olarak lokma, tulumba, cevizli tereyağlı baklava, fındıklı baklava, fıstıklı baklava, burma kadayıf, kadayıf dolması tatlılarımız var. Geleneksel tariflere sadık kalarak doğal olarak üretmeye devam ediyoruz. Ürettiğimiz ürünlerde mümkün olan en doğal ürünleri kullanıyoruz.”

SİPARİŞLERE YETİŞİYORUZ
“Toptan ve perakende olarak ekibimizle müşterilerimizin hizmetindeyiz. Ayrıca, özel günlerde toplu siparişler alıyoruz. Evlere, işyerlerine, fabrikalara, hastanelere hizmetimiz mevcuttur. Trabzon, baklava ve tatlı imalatı olarak önde gelen şehirlerdendir. Talebi elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Bizim lezzetimizi ve kalitemizi bilenler bilir. En çok da Trabzon dışından yoğun talep geliyor, bir şekilde onlara ulaştırıyoruz. En önemli özelliğimiz tatlımızı ya da baklavamızı yediğinizde genzi yakmıyor. Bu da ürünlerimizin katkısız olmasından kaynaklanıyor. Vatandaşın hem sağlığına hem de cebine önem veriyoruz. Vatandaşlarımızın ucuz tatlı yiyelim diye sağlıklarından olmamaları için dışarıdan gelen tatlılara dikkat etmeleri gerekiyor. Baklavayı yaparken hamurun kesiminden yoğrulmasına ve şerbetine kadar ustalık gerekiyor. Yapacağınız ürün çıtır çıtır olmalıdır. Ürünlerimiz ve imalatımız Bakanlık onaylıdır. Ayrıca gerekli meslek odaları tarafından sürekli olarak denetleniyoruz.”

KALİTELİ VE UYGUN FİYAT
“Sektörümüz pandemi dolayısı ile çok sıkıntı çekti. Biz de pandemiden etkilendik ama müşterilerimizin taleplerine Allah’a şükürler olsun cevap verdik. Hem pandemi hem de sektörün bir ölçüde yaygınlaşması kaliteli Antep fıstığı ile tereyağı fiyatlarını da sıçrattı. Biz elimizden geldiğince ürünlerimizi hem kaliteli hem de uygun fiyatlara vermeye çalıştık. Müşterilerimiz için buradayız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.