Bunca habere rağmen vatandaşlar bu tuzağa düşmeye devam ediyor

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde kendisini polis olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan bir kişi çok sayıda ziynet eşyası ile yakalandı.

10 Aralık 2019 Salı 09:15
Bunca habere rağmen vatandaşlar bu tuzağa düşmeye devam ediyor

Ortahisar ilçesinde ikamet eden S.K’yı ev telefonundan kendilerini polis olarak tanıtan şahısların, ‘Kızınızın ve sizin adınız FETÖ soruşturmasına karıştı’ diyerek S.K’dan soruşturmanın aydınlatılması için 1 adet 50 gram altın bilezik, 1 adet altın zincir, 2 adet kolye, 1 çift küpe ve 3 adet altın yüzüğü eve gelerek aldı. Evden ayrılan şahıslardan şüphelenen S.K ise polisi arayarak şikayette bulundu. Şikayet üzerinde yapılan çalışmalardan il dışından geldiği tespit edilen M.Ö, altınları bozdurmaya çalışırken olayla ilişkisi olduğu iddia edilen Ö.A ile birlikte yakalandı. Dolandırılan S.K’dan almış oldukları ziyaret eşyaların ile ele geçirildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.