Bürokrata bu koltuklar rezervli

Kaşüstü’ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tepki çeken uygulama.Milletin parasıyla alınan koltuklara milletin kendisi oturamıyor, hastane yönetiminden konuyla ilgili açıklama bekleniyor!

12 Ekim 2019 Cumartesi 09:40
Bürokrata bu koltuklar rezervli

BAŞINDA GÜVENLİK BİLE VAR

Trabzon Kaşüstü’nde bulunan Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinin poliklinik girişine konulan 15 adet deri koltuğun hastaneye gelecek devlet erkânı ve bürokratlar için ayrıldığı öğrenildi. Bürokratların hangi sıklıkla hastaneyi ziyaret ettiği bilinmezken söz konusu koltuklara vatandaşın oturmaması için de ayrıca bir güvenlik memurunun görevlendirildiği ifade edildi.

BURAYA OTURAMAZSIN!

Hastaneye giden bazı vatandaşlar, oturma ihtiyacı hissettiklerinde ve bu koltuklara oturduklarında başlarına hemen bir güvenlik görevlisi geliyor ve “Buradan kalk, burası bürokratlara ayrılmış.” diyor. Gazetemize ulaşan bir vatandaş hastaneye giderek koltuklara oturan hastaların güvenlik görevlisi tarafından kaba ifadelerle koltuklardan kaldırıldığını iddia etti.

SÜİT ODALAR DA MEVCUT

Bürokratlara tahsisli koltukların, hastane yönetimi tarafından alınan kararla uygulamaya sokulduğu ileri sürülürken İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta’nın bu duruma müdahale etmesi bekleniyor. Gazetemize ulaşan iddialara göre hastane yönetiminin icraatları bununla da sınırlı değil. Hastanede bakan, vekil ve üst düzey bürokratların yakınlarına ayrılmış “süit” şeklinde tabir edilen odalar da mevcut.

sonnokta gazetesi 

Son Güncelleme: 12.10.2019 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.