Bütçede en büyük pay eğitime

AK Parti Trabzon Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, AK Parti olarak eğitime verdikleri öneme vurgu yaptı ve “AK Parti hükümetlerinin en ayırt edici özelliği bütçede en yüksek payı milli eğitime ayırmasıdır” dedi.

17 Kasım 2019 Pazar 12:24
Bütçede en büyük pay eğitime

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2020 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülerek kabul edildi. AK Parti Trabzon Milletvekili, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Av. Salih Cora, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “AK Parti hükümetlerinin en ayırt edici özelliği bütçede en yüksek payı milli eğitime ayırmasıdır. Bir diğer özelliği ise eğitimde kılık kıyafet serbestliği sağlaması, katsayı engelini ortadan kaldırılması, ücretsiz ders kitabı dağıtılması ile eğitime erişimi kolaylaştırmıştır. Yine okul ve derslik sayısını artırması, rekor öğretmen ataması ile öğretmen başına düşen öğrenci sayısını önemli ölçüde düşürmüş, gelişmiş ülkeler düzeyine yükselmiştir. Bütçenin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.