Büyükşehir Belediyesi Bir uygulamaya daha imza attı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, örnek bir uygulamaya daha imza atarak, doğan her bebek adına ağaç dikimi gerçekleştiriyor.

10 Ocak 2021 Pazar 13:12
Büyükşehir Belediyesi Bir uygulamaya  daha imza attı

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu riyasetinde anlamlı bir projeyi hayata geçiriyor. Büyükşehir ekipleri tarafından 2020 yılı içerisinde doğan her bebek adına ağaç dikimi uygulaması yapılıyor. 15 farklı türe ait yetişkin ağaçlar, şehrin çeşitli noktalarında bulunan park ve bahçelere, yeşil alanlara ve kara yolu üzerindeki refüjlere dikiliyor. 

AĞAÇLARIYLA BİRLİKTE BÜYÜYECEKLER 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal projelere verdiğimiz önem doğrultusunda, anlamlı ve örnek olacak bir projeye imza atmak istedik. Doğasıyla ve yeşiliyle ünlü Trabzon’umuzu her geçen gün daha da yeşillendirmek için 2020 yılı içerisinde doğan her bebeğimizin adına ağaç dikme kararı aldık. Bu doğrultuda Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerimiz, 2020 yılında doğan bebeklerimizin her biri adına Trabzon’un çeşitli noktalarında bulunan park, bahçe, refüj ve yeşil alanlarda ağaç dikme işlemine başladılar. Trabzon’da bebeklerimiz artık ağaçlarıyla birlikte büyüyecekler. Gelecek yıllarda adlarına dikilen ağaçları gördüklerinde yaşayacakları mutluluğun bir parçası olmaktan memnuniyet duyuyoruz. Uygulamamız, bu yıl içerisinde doğacak olan bebeklerimiz için de geçerli olacak. Daha yeşil bir Trabzon için çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.