Büyükşehir Belediyesi Madalyalara Doymuyor

Trabzon Büyükşehir Belediyespor’a bağlı güreş sporcusu Muhammet Emin Sali, Minikler Güreş Türkiye Şampiyonası 11 yaş kategorisinde 1’inci olarak önemli bir başarıya imza attı.

21 Haziran 2021 Pazartesi 10:37
Büyükşehir Belediyesi Madalyalara Doymuyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun spora ve sporcuya verdiği önem doğrultusunda, bünyesindeki spor branşlarını çeşitlendiren Büyükşehir Belediyespor, başarılarına her geçen gün yenilerini ekliyor. Bu kapsamda Antalya’da yapılan Minikler Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Büyükşehir Belediyespor sporcusu Muhammet Emin Sali, 11 yaş 52 kg kategorisinde ‘Türkiye Şampiyonu’ olarak altın madalya kazandı. Aynı müsabakada 12-13 yaş grubunda mücadele eden Enes Aksoy ise 5'inci olarak bronz madalya almayı başardı. 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Sporcuların antrenörü Sedat Altıntaş, kazanılan başarılarda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun kendilerine gösterdiği yakın ilginin büyük payı olduğunu söyledi. Başkan Zorluoğlu’na teşekkürlerini ileten Altıntaş, “Antalya’da yapılan şampiyonadan 1’inci çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve her gittiğimiz yerde Trabzon Büyükşehir Belediyesinin farkını bizlere yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. 

AZİM VE GAYRETLE MÜCADELE EDİYORLAR 
Trabzon’da önemli sporcuların yetiştiğini belirten bir diğer antrenör Adem Enez ise, “Trabzon her zaman spor ve sporcu şehri olmuştur. Bu şehir çok önemli sporcular yetiştirmiştir. Şu anda da alttan gelen başarılı sporcu adaylarımız var. Azimle ve gayretle mücadele ediyorlar. Bu azim ve gayrete karşılık bizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu’na yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.06.2021 10:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.