Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı toplantılarının 2’nci oturumu, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman başkanlığında yapıldı.

09 Mart 2021 Salı 16:10
Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantıları Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu, toplantı öncesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ekipler tarafından etraflıca dezenfeksiyon işleminden geçirildi. Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Atilla Ataman, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü yöneticileri ile basın mensuplarını selamlayarak toplantının açılışını gerçekleştirdi.
 
GÜNDEM MADDELERİ KABUL EDİLDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi mart ayı toplantılarının 2’nci oturumunda gündem dışı teklif bulunmayınca, Meclis gündemine geçildi. Meclis toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 6 ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen 4 madde olmak üzere toplam 10 madde müzakere edildi. 

Kredi kullanılması için TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’a yetki verilen projeler şu şekilde:

“Arsin İçme Suyu ve İçmesuyu Paket Arıtma Tesisi İnşaatı İşi”,

“Ortahisar İlçesi Kanalizasyon İnşaatı işi”,

“Ortahisar İlçesi Yağmursuyu İnşaatı İşi”,

“Trabzon İçme Suyu, Temin Projesinin yapım işi ve Müşavirlik Hizmeti”

“Çaykara Limonsuyu Sultan Murat Yaylası İçme Suyu İnşaatı,

Ortahisar İlçesi Kireçhane ve Karlık Terfi Sistemi İçmesuyu Arıtma tesisi, İnşaatı, malzeme alımı” 

Büyükşehir Belediye Meclisinde 5 madde için toplamda 72 milyon kredi kullanılması için TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş’a yeniden yetki verildiği görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.