Büyükşehir belediyesi mülakatı tamamladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve Kanun Hükmünde Kararname ile yapılan düzenlemeden yararlanan işçilerin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen sözlü mülakatları tamamlandı.

22 Mart 2018 Perşembe 12:26
Büyükşehir belediyesi mülakatı tamamladı

Süreç içerisinde yapılan tahkikatlar neticesinde, şartları kanunlara uyan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan 810 kişi mülakata girmeye hak kazandı. 
Komisyon başkanı olarak görev yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, “Yeni taşeron yasası ile kadroya geçecek personelimizin mülakat sınavını gerçekleştirdik. Yeni dönemde yükselen refah seviyemizle vatandaşımıza hizmet için daha da özveri ve çaba ile çalışmaya devam edeceğiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza, ailelerine, belediyemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.