Büyükşehir Belediyesi'nden heyelanlara karşı önlem

Trabzon büyükşehir belediyesi ilçelerde meydana gelen toprak kaymalarına anında müdahale ediyor.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 12:57
Büyükşehir Belediyesi'nden heyelanlara karşı önlem

İl genelinde yol yapım bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, mahallelerde yaşanan heyelan olaylarına da kısa sürede müdahalede bulunurken heyelanların tekrarlamaması için gerekli çalışmaları ivedilikle gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar mahalle sakinleri tarafından takdirle karşılanıyor.

Araklı ilçesinin Pervane Mahallesi’nde toprak kayması sonucu kapanan yola Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerince anında müdahale edildi. Büyükşehir Belediyesi söz konusu alanda heyelan olaylarının tekrarlamaması için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Pervane Mahallesi Muhtarı Hüseyin Solmaz, mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan ötürü memnuniyet duyduklarını ifade etti. Solmaz, “Mahallemizde heyelan oldu. Büyükşehir Belediyemiz anında müdahale etti. Her yağmur yağdığında heyelan riski taşıyan alana taş duvar yapıldı. Mahalle yollarımızda da bakım onarım ve betonlama çalışmaları yapıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi aynı şekilde heyelan olaylarının yaşandığı Sürmene ilçesi Kahraman Mahallesi’ne de anında müdahale etti. Kahraman Mahallesi Muhtarı Aslan Aydın, heyelanlı alana Büyükşehir Belediyesi tarafından istinat duvarı yapılacağını kaydederken, “Böylece heyelan tehlikesi ortadan kalkmış olacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 11.07.2018 13:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.