Büyükşehir Belediyesi öğrencilerinden anlamlı bağış

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyete geçirdiği üniversiteye hazırlık kursunda öğrenim gören öğrenciler, Kızılay’a kan bağışında bulundu.

15 Kasım 2019 Cuma 13:30
Büyükşehir Belediyesi öğrencilerinden anlamlı bağış

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından kan bağışının önemine dikkat çekmek amacıyla yapılan girişim, öğrencilerden ve öğretmenlerden de destek gördü.

Öğrenciler ve öğretmenler, Kızılay Trabzon Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi sahil tesislerine getirilen otobüste kan bağışında bulundu. Öğrencilerin hassasiyetinden ve gösterdikleri ilgiden memnun olduklarını ifade eden Kızılay Trabzon Şubesi yetkilileri, verilen destekten dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Gençlerimizin kan bağışı konusundaki duyarlılığını artırmak için böyle bir etkinlik düzenledik. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin bu düşüncemize yoğun ilgi göstermesi de bizi ayrıca mutlu etti. Kan bağışının önemini gençlerimize anlatabilirsek ve bu konuyu onların gündemine alabilirsek ne mutlu bize. Amacımız kan verme bilincini erken yaşlarda öğrencilerimize aşılamak. Bunu kısmen de olsa başardığımız için mutluyuz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.