Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanında

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 09:22
Büyükşehir Belediyesi Trabzonspor’un yanında

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı son toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Trabzonspor Kadir Özcan Tesisleri ile sahil geçiş yolu arasında kalan peyzaj alanında bulunan futbol sahasının sentetik çim zemin yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Başkan Gümrükçüoğlu’na oy birliği ile yetki verildi. Gümrükçüoğlu “Trabzonspor’umuza katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Gelip bizlerden bu talepten bulunan Trabzonspor yetkililerimize teşekkür ediyoruz. Bu sahayı sentetik çim zemin yaparak Trabzonspor’umuzun hizmetine sunacağız” dedi.

Öte yandan Ortahisar ilçesi 1 Nolu Beşirli Mahallesi’nde bulunan akıllı kavşak yeşil alana merhum işadamı Ali Osman Ulusoy’un ismi verildi. Önerge Büyükşehir Belediye Meclisi’nde oy birliği ile kabul edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.