Büyükşehir Eğitimde De Zirvede

19 Ocak 2022 Çarşamba 09:51
Büyükşehir Eğitimde De Zirvede

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, 2021 yılında 51 farklı alanda düzenlediği eğitim faaliyetlerini 1584 katılımcı ile gerçekleştirdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi TİSKİ Genel Müdürlüğü, sahada gösterdiği başarıyı personelinin eğitiminde de gösteriyor. Personelinin daha donanımlı hale gelmesi amacıyla eğitim programlarını aralıksız sürdüren TİSKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, 2021 yılında öncelikle işçiler olmak üzere, şube müdürleri ve daire başkanları düzeyinde 51 farklı konu başlığı altında eğitim faaliyeti gerçekleştirdi. Eğitim faaliyetlerden toplamda 1584 katılımcı faydalandı. 

HER ALANDA EĞİTİM VERİLDİ
Hizmet İçi Eğitim Planı çerçevesinde faaliyetlerine devam eden TİSKİ Genel Müdürlüğü söz konusu dönemde; başta toplamda 715 katılımcının katıldığı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) olmak üzere, Abone Bilgi Yönetim Sistemi (ABYS) ve Hizmet Takip Sistemi (HTS), Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS), Sıfır Atık, Yangın tatbikatı, Öfke Kontrolü, Stres Yönetimi, Etkili İletişim, Resmi Yazışma Kuralları, Arşiv Belgelendirme, İş Yaşamındaki Duygu Yönetimi ve Davranışlar vb. konularda eğitim faaliyetleri gerçekleştirdi. 

HALKIMIZIN MUTLULUĞU İÇİN 
Sahada yapılan başarılı çalışmaların yanında personel eğitiminin de önemine dikkat çeken TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, “Halkımıza daha güzel hizmet etmenin yolunun öncelikle personelimizin eğitiminden geçtiğine inanıyoruz. Bu doğrultuda eğitim faaliyetlerine çok büyük önem veriyoruz. Geçtiğimiz yıl 51 farklı alanda düzenlediğimiz eğitim faaliyetlerine rekor düzeyde katılım sağlandı. Bu sayıyı bu yıl daha da artırarak, halkımıza daha faydalı hizmetler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 19.01.2022 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.