Büyükşehir ekiplerinden kurtarma operasyonu

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bulunan Galanima Deresi’nde mahsur kaldı Trabzon Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

08 Nisan 2020 Çarşamba 13:15
Büyükşehir ekiplerinden kurtarma operasyonu

Galanima Deresi kenarında sıkışan sahipsiz köpek, bulunduğu yerden çıkamadı. Havlaması üzerine olayın farkına varan ve köpeği sıkıştığı yerden kurtaramayan vatandaşlar, durumu Büyükşehir Belediyesi Akçaabat İtfaiye Grup Amirliği ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptığı çalışmalar sonucunda köpeği sıkıştığı yerden kurtardı. Ekipler, sağlık durumunun iyi olduğunu anladıkları sevimli köpeği yeniden özgürlüğüne kavuşturdu. Olaya tanıklık eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerine hassasiyetleri nedeniyle teşekkür ettiler. 

SEVİMLİ DOSTLARIMIZI UNUTMAYALIM 
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak sahipsiz canlarımızın her zaman yanlarındayız. Koronavirüs sürecinde yaşam koşulları daha da zorlaşan sahipsiz hayvanlarımız için ekiplerimiz merkez ve tüm ilçelerdeki beslenme noktalarına düzenli olarak mama bırakmaktadır. Yine bugün olduğu gibi nerede olursa onların sağlığını korumak adına kurtarma faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Bu zor süreçte el ele vererek sevimli dostlarımızı unutmamalı, onlara yardımda bulunmalıyız” ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 08.04.2020 13:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.