Büyükşehir her alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına her alanda devam ediyor. Koronavirüs salgını ile mücadelede üstün bir performans ortaya koyan Büyükşehir Belediyesi, diğer faaliyetlerini de aksatmadan sürdürüyor. Baharın gelmesiyle birlikte kent ve ilçe merkezlerinde asfalt çalışması yürüten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kırsalda ise yayla yollarını açıyor.

17 Mayıs 2020 Pazar 19:19
Büyükşehir her alanda çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tehdidine karşı Trabzon’un merkez ve ilçelerinde ilk günden itibaren başlattığı etkin çalışmalar ve yaptığı sosyal yardımlarla örnek gösteriliyor. Koronavirüs çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, öte yandan kent merkezinde yol bakım onarım ve asfalt döküm çalışmaları gerçekleştiriyor. Ayrıca karla kapanan yayla yollarının açılması için de yoğun çalışma yürütülüyor. 

ARSİN VE YOMRA’DA 2.400 METRE ASFALT SERİLDİ
Trabzon’un Arsin ilçesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi ile Yomra ilçesi Merkez Caddesi’nde toplam 2 bin 400 metre asfalt serimi yapıldı. Asfalt serme işlemlerinin önümüzdeki hafta da devam edeceği öğrenildi. Öte yandan bahar mevsiminin gelmesine rağmen yayla yollarındaki kar kütlerinin kalınlığının 5 metreyi aştığı görülürken, ivedilikle sürdürülen çalışmalarla yaylalara ulaşım sağlanıyor.

18 YAYLA YOLUNDA ÇALIŞMA YAPILIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada 18 yayla yolunda karla mücadele çalışması yürütüldüğü belirtilerek, “Koronavirüs salgını ile mücadelede etkin bir çalışma gerçekleştirirken, diğer faaliyetlerimizi de aksatmadan sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon’umuzun her noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu anda Arsin ilçesi yayla yolları, Kadırga Yaylası Şahmelik Obası, Araklı Taşgeçit Yaylası, Sürmene Kal ve Büyük Yaylası, Maçka Sarıtaş, Taşgeçit, Kürtdere ve Camiboğazı Yaylası, Çaykara Eğrisu, Halkomas ve Koğuktaş Yaylası ile Hayrat Sarmaşık Mahallesi’nde başlattığımız karla mücadele çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Son Güncelleme: 17.05.2020 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.