Büyükşehir Hizmet İçi Eğitimlere Devam Ediyor

05 Mart 2022 Cumartesi 11:14
Büyükşehir Hizmet İçi Eğitimlere Devam Ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, farklı alanlardaki eğitim çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda ‘Diksiyon ve Güzel Konuşma, Özgüveni Artırmanın ve Etkileyici Konuşmanın Kuralları’ ile ‘Ast-Üst İlişkileri’ konulu iki ayrı eğitim çalışması gerçekleştirildi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun liyakata verdiği önem doğrultusunda personele yönelik eğitim programları düzenleniyor. Bu kapsamda Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği iş birliğinde Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde ‘Diksiyon ve Güzel Konuşma, Özgüveni Artırmanın ve Etkileyici Konuşmanın Kuralları’ ile  ‘Ast-Üst İlişkileri’ konulu verilen eğitimlere personel de yoğun ilgi gösterdi.
 
ETKİLİ İLETİŞİMİN PÜF NOKTALARI ANLATILDI
‘Diksiyon ve Güzel Konuşma, Özgüveni Artırmanın ve Etkileyici Konuşmanın Kuralları’ konulu eğitimde Radyo ve Televizyon Programcısı, Diksiyon ve Hitabet Öğretmeni ve Kişisel Gelişim Uzmanı Can Çağatay Yetik, katılımcılara güzel, etkili ve seri konuşmanın püf noktalarından bahsetti. Etkili iletişimin püf noktaları, diksiyonun önemi ile doğru ve güzel konuşmak için yapılması gerekenleri detaylıca anlatan Yetik, daha sonra personelin sorularını cevaplandırdı.
 
AST-ÜST İLİŞKİLERİ EĞİTİMİ İLGİ GÖRDÜ
Öte yandan Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi personeline ‘Ast-Üst İlişkileri’ konulu eğitim verdi. Prof. Dr. Bozdoğan, katılımcılara ‘Ast-Üst ilişkilerinde temel esaslar, hitap, takdim, telefonda iletişim, selam vermenin ifadeleri, genel tavır ve davranışlar’ konularında katılımcılara ayrıntılı bilgi verdi.

Son Güncelleme: 05.03.2022 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.