Büyükşehir kar temizleme çalışmalarına devam ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirdiği kar temizleme çalışmalarını, kesintisiz olarak sürdürüyor.

09 Şubat 2020 Pazar 12:14
Büyükşehir kar temizleme çalışmalarına devam ediyor

7 Şubat Cuma gecesi başlayan ve dün (8 Şubat Cumartesi) şiddetini artırarak devam ettiren kar yağışı neticesinde bugün (9 Şubat Pazar) saat 10.00 itibarıyla yaklaşık 500 mahalle yolunun ulaşıma kapalı olduğu tespit edildi. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, günün ilk ışıkları ile birlikte tüm noktlara müdahale etti. Kar yağışının durmasını fırsat bilen belediye ekipleri, gün içinde tüm mahalle yollarını ulaşıma açmayı hedefliyor. Ayrıca ilçe merkezlerinde gerekli temizlik çalışmaları ivedilikle sürdürülüyor.

Konuyla ilgili olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, yol açma, temizleme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmalarına ara verilmeden devam edildiği belirtilirken, vatandaşların özel araçlarını kullanmamaları istendi. Ciddi buzlanma olaylarının yaşandığı ifade edilen açıklamada, "İlçe belediyelerimizle iş birliği içerisinde çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Gün içinde tüm noktalara müdahale edilecektir. Acil durumların 112 acil servise bildirilmesi ve 112'nin yanlış ihbarlarla meşgul edilmemesi hayati önem taşımaktadır. Ekiplerimiz, şehrimizin her noktasında gerekli çalışmalara hassasiyetle devam etmektedir" ifadeleri kullanıldı.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.