Büyükşehir Lostra Salonlarını Yeniledi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda yıllardır atıl vaziyette duran lostra salonlarını yenileyerek şehre yakışır hale getirdi.

07 Temmuz 2020 Salı 10:32
Büyükşehir Lostra Salonlarını Yeniledi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında lostra salonlarını yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Meydan’da bulunan 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’na yakışmayan lostra salonları yenilenerek hizmete açıldı.
 
ESNAFIMIZA SÖZ VERMİŞTİM
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu yaptığı açıklamada, “Seçim sürecinde 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda ayakkabılarımı boyatırken, esnafımız isteklerini dile getirmişti. Ben de kendilerine Meydan’a yakışır lostra salonları yapacağımın sözünü vermiştim. Bugün hem alt hem de üst kısımda olmak üzere iki salonumuzu tamamladık. Artık Meydan’a gelen yerli ve yabancı turistlerimiz hoş olmayan bir manzara ile karşılaşmayacaklar” şeklinde konuştu.
 

EN İYİ HİZMETİ VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ         
Yapılan tüm hizmetlerin ileriye dönük olarak planlandığını belirten Başkan Zorluoğlu, “Bugüne kadar yaptığımız hizmetlerin hiçbiri günü kurtarmaya yönelik olmadı. Şehrimize ve vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek adına bir bayrak devraldık ve bu bayrağı daha da ileri taşımak için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimizden de gördüğümüz destekle çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.